Sedežne garniture

Sedežne garniture za vsakogar

Danes ni prave dnevne sobe brez dobre sedežne garniture. Dnevna soba je prostor, kjer preživimo večji del dneva. Zato si jo tudi opremimo povsem po naših željah. Dnevne sobe brez udobne sedežne garniture pa skorajda ni več. Sedežne garniture Šulc so ene najkakovostnejših na trgu. Če nimamo posebnega prostora v stanovanju za namen dnevne sobe, je včasih dovolj že dnevni prostor, ki je v kombinaciji z drugimi bivanjskimi prostori. Največkrat je to kuhinja ali spalnica. Redko otroška soba, včasih pa tudi soba za goste. Zato temu prostoru največkrat namenimo največ pozornosti. In sedežna garnitura je že skoraj nujen del pohištva v tem prostoru. Kakšna pa je naša sedežna na videz in katere so naše osnovne potrebe, ki naj jih izpolnjuje, pa je povsem naša osebna odločitev. Ponudnik pa se tem našim željam povsem prilagaja.

Material in oblike

Včasih smo kupili s tkanino prevlečen kavč za raztegniti in to je bilo to. Ker smo se po tem kavču valili po cele dneve, posebno ob vikendih, se je ta tkanina pošteno obrabila. S časom so materiali za sedežne garniture postajali vedno bolj kakovostni in številnih izvedb. Danes so na voljo številne kakovostne tekstilne prevleke z odličnimi lastnostmi pa vse do usnja v tisoč in eni izvedbi.

Tudi oblike sedežnih garnitur so od enostavnih dvo- in trosedov prešle v vse modernejše oblike. Tudi njihov način uporabnosti se razširja. Tako si lahko omislite povsem edinstveno sedežno garnituro, ki se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru in načinu življenja. Tudi cenovni izbor garnitur je povsem prilagodljiv.

Visoka kakovost in človeški odnos

Podjetje, ki te garniture izdeluje, je slovensko. Ker se želijo čim bolj približati svojim kupcem, jih povabijo v svoj salon in tam se lahko dogovorite popolnoma vse. Njihov poudarek je na visoki kakovosti in natančni izdelavi. Ker so manjše družinsko podjetje, je to za njih velika prednost. Materiale, ki jih uporabljajo, jim dobavljajo slovenska podjetja z dolgoletno tradicijo. Tako so njihove sedežne garniture povsem lokalne izdelave. Mi pa smo lahko ponosni, da nam opremijo ravno naše domovanje. S tem dobimo vrhunsko kakovost izdelka za pošteno ceno.

Izberite sodobne sedežne garniture

V svoji tehnologiji izdelave so povezani tudi z drugim podjetjem, ki ponuja še več na področju izdelave in udobja sedežnih garnitur. Tako imenovana vesoljska tehnologija udobja nam je že precej poznana. Spominska pena naših ležišč je ena takih. Tu so šli še korak naprej. Sedenje na takih sedežnih je tako udobno, da lahko sedimo v enakem položaju tudi več ur. To je še posebej pomembno v sodobnem času, ko marsikdo dela od doma in nima možnosti imeti posebnega kotička za delo. Tudi otroci lahko brez škode s skakanjem sproščajo na njej svojo odvečno energijo. Materiali za izdelavo sedežne garniture so tudi veliko lažji. Tako naša sedežna nima več pretirane mase in jo z lahkoto premaknemo in pobrišemo ali posesamo tla pod njo. Sodobne sedežne so tudi veliko bolj zračne. S tem se zmanjša tudi naše zdravstveno tveganje za alergije. Življenjska doba pa se tako podaljša, ker je veliko manjša možnost naselitve drobcenih organizmov, ki navadno skrbi za propadanje pohištva. Kljub vsemu pa je spominska pena še vedno dovolj trdna, da se ne pogreznemo v globino več kot bi se morali. Tako se zelo prilagaja naši telesni masi. S tem pa se materiali še bolj ohranjajo in zdržijo dalj časa.

Kljub temu, da bomo mogoče za tako sedežno garnituro oddvojili malo več sredstev, pa bomo na koncu prihranili pri vzdrževanju in življenjski dobi. Še največje zadovoljstvo pa nam bo nudila z svojim udobjem in uporabnostjo. Dnevni prostor pa bo tudi dal pridih edinstvenosti. Tako ga bomo potem lahko še opremili z ostalim pohištvom ali pa preprosto z nekaj poličkami ali poličniki. Po potrebi pa tudi uporabno mizo ob sedežni garnituri. V večjem prostoru pa naj najdejo svoje mesto tudi žive rastline. Lepo se podajo poleg prave sedežne garniture.

Avtor prispevka: