nemške kuhinje

Odprodaja eksponatov modernih nemških kuhinj

Je prišel čas, da obstoječo kuhinjo zamenjate za modernejšo, kakovostnejšo in bolj funkcionalno, ali pa iščete prvo kuhinjo za vaš dom? Če ste prikimali, potem so za vas zagotovo prava izbira nemške kuhinje po meri. V salonu kuhinj Varia v Celju, imajo pestro ponudbo kuhinj po meri vašega doma. Prepustite se strokovnjakom, da vam svetujejo, katere moderne nemške kuhinje so prava izbira za vas. Nemške kuhinje so znane po svoji izredni kakovosti ter inovativnem dizajnu. Uspešno se prilagajajo potrebam in željam vsakega posameznika, odlikuje jih tudi trpežnost, ki vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali ste v fazi gradnje svojega doma ali pa si zgolj želite nove kuhinje, je nakup kuhinje po meri prava odločitev, saj boste le tako lahko povsem pomirjeni, da ste se odločili prav.

Moderne nemške kuhinje Varia – moderne, tradicionalne in rustikalne

Vsak si želi v svojem domu kuhinjo, ki je prostorna, funkcionalna in v stilu z ostalimi prostori v hiši ali stanovanju. Zato so v ponudbi Varia kuhinj različni stili kuhinj, da boste lahko tudi vi kupili natančno takšno kuhinjo, kot si jo želite.

• Moderne nemške kuhinje so navadno čistih in elegantnih oblik, zasnovane funkcionalno in ergonomsko. Osnovna značilnost nemških modernih kuhinj so prevladujoče ravne linije z elementi, ki so zelo preprosti za čiščenje. Zelo pogosta značilnost modernih kuhinj so tudi otoki, medtem ko so pohištveni elementi običajno brez ročajev, a podprti z modernimi električnimi sistemi odpiranj. Proizvajalci uporabljajo moderne materiale in barvne kombinacije. Vgrajeni so tudi tehnološko najbolj dovršeni mehanizmi in moderna okovja. Sicer pa prevladuje visok sijaj v kombinaciji z eksotičnim lesom.

• Tradicionalne kuhinje pa ponujajo neskončno paleto elementov, barv, obdelav in materialov, ki jih lahko poljubno kombinirate. Vgrajeni so najbolj dovršeni mehanizmi in moderna okovja, ki dajejo pričakovano kakovost kuhinji. Pri tradicionalnih kuhinjah prevladujejo predvsem svetli odtenki, ki so kombinirani z različnimi odtenki lesenih delovnih površin. Izbirate lahko med različnimi stili ročajev, prav tako pa so v trendu brez ročajne kuhinje, ki v vaš prostor še dodatno vnesejo minimalizem in eleganco.

• Rustikalne oz. podeželske kuhinje so prava izbira za vse tiste, ki želite, da bi vaša kuhinja odražala pravo domačnost in toplino. Podeželski stil kuhinje najpogosteje vidimo v kmečkih hišah na podeželju, kjer kuhinja ni samo prostor za pripravo hrane. Takšna kuhinja namreč predstavlja tudi osrednji prostor dogajanja. Ker se trendi spreminjajo, danes rustikalne kuhinje najdemo tudi v sodobno opremljenih stanovanjih. V zadnjem času se opaža, da so zlasti priljubljeni tisti modeli podeželskih kuhinj, ki dajejo tako eleganten kot sodoben videz.

nemške kuhinje

Kako izbrati pravo kuhinjo, ki bo zadovoljila vaše potrebe in želje?

Delovni prostor je nujen, če radi in veliko kuhate. Če gradite svoj dom, potem je mogoče smiselno, da si omislite večjo kuhinjo, kjer boste imeli dovolj delovne površine. Lahko si omislite delovni otok, ki ga popestrite z nekaj stoli in ga uporabljate kot prostor za malico. Če ste v fazi gradnje imate idealno priložnost, da prilagodite vodovodne in električne napeljave vašim željam. Kot lahko vidite je prvi korak pri izbiri in nakupu kuhinje zelo pomembno načrtovanje. Temeljit ogled prostora, kamor bo umeščena kuhinja, vam bo precej olajšal celotno izbiro. Tako boste lažje izbrali obliko kuhinje po meri, ki vašim potrebam najbolj ustreza. Če pogosto kuhate, je smiselna postavitev v črko L ali U, tako imate vse kuhinjske elemente vedno na dosegu roke. Moderne nemške kuhinje po meri, so izdelane po naročilu in lahko vključujejo prav vse, kar si želite v vaši kuhinji. Na eno dolžino tako lahko razvrstite kuhališče in pomivalno korito, na drugo pa hladilnik, pečico in omare z živili ter posodo. Lahko pa si postavitev povsem prilagodite svojim željam, saj vam to omogoča izbira kuhinje po meri.

Ne omejujte se – na voljo so vam vse barve sveta

Naslednja prednost izbire kuhinje po meri je, da lahko prosto izbirate barvne kombinacije, kar vam omogoča kreativno svobodo. Kot rečeno so za moderne nemške kuhinje značilne čiste linije in čiste barve, zato je priporočljivo upoštevati načelo 60-30-10. To pomeni, da je 60 odstotkov barve kuhinje v primarni umirjeni barvi, ki je po možnosti nevtralna. Naslednjih 30 odstotkov kuhinje naj bo v sekundarni kontrastni barvi po lastni izbiri, ki naj razbija monotonost. Zadnjih 10 odstotkov vaše kuhinje pa naj bo obarvano po vaši želji, barva ali vzorec naj vnese nekaj svežine v kuhinjo. Ena od možnosti je, da nad kuhališčem namestite ploščice zanimivih oblik ali velikosti, ali pa celotno površino med spodnjimi in zgornjimi elementi oblečete v steklo s poljubno fototapeto. Praktično so vam v studiu Varia na razpolago vse možnosti kuhinje po meri – cene pa so tudi ugodne, glede na to, da gre za vrhunske moderne nemške kuhinje.

nemške kuhinje

Akcije in odprodaja eksponatov kuhinj – več načinov, kako do ugodne in kakovostne kuhinje

Če se sprašujete, kako do sanjske kuhinje? Potem je odgovor odprodaja eksponatov kuhinj, kjer lahko dobite kuhinjo po akcijski ceni. Tovrstne akcije so idealna možnost, da si kljub omejenemu proračunu omislite sanjsko kuhinjo, v kateri boste z veseljem pripravljali hrano. Odprodaja eksponatov kuhinj se zgodijo, ko proizvajalci zaključijo s serijsko proizvodnjo kuhinj, akcija omogoči, da odprodajo zalogo, vi pa dobite čudovito kuhinjo. Seveda pa to ni edini razlog, da so določeni modeli kuhinj v akciji. Naj povemo, da v primeru akcij ne gre za slabšo kakovost kuhinje ali njenih elementov. Pogosto se zgodi, da sta dve kuhinji na prvi pogled videti enaki, a se na daljši rok izkaže, da je tista, ki je nekoliko cenejša tudi slabše kakovosti. To se pogosto pokaže pri daljši uporabi pri kakovosti okovja ali funkcionalnosti celotne kuhinje. Medtem, ko akcije oz. odprodaja eksponatov kuhinj ne gre na račun kakovosti. V okviru akcij prodajajo izdelke običajne visoke kakovosti, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov, največkrat pa zaradi spremenljivih trendov, odhajajo iz prodaje.

Tako kot na vseh področjih, se tudi na področju kuhinj sodobni trendi hitro spreminjajo, temu pa se morajo prilagoditi tudi proizvajalci kuhinj. V tem primeru jim lahko akcije odprodaja eksponatov kuhinj pride še kako prav. V praksi je tako, da ko začne trend kupovanja določene serije padati, se proizvajalec na določeni točki odloči, da te serije ni več smiselno proizvajati. Posledično se odloči, da celotne zaloge modela kuhinje, proda po znižanih cenah. V tem primeru so kuhinje po meri – cene so lahko znižane tudi do 70 %.

Proizvajalci se pogosto odločijo za akcijske cene tudi v času drugih razprodaj oz. ob praznikih in obletnicah. To proizvajalcem omogoča, da kupcem ponudijo trenutno zelo aktualne modele kuhinj po znižanih cenah. Za vas pa je odlična priložnost, da kupite sanjsko kuhinjo po nižji ceni, ki si jo že dlje časa ogledujete in želite. V tem primeru ste lahko prepričani, da je kuhinja kupljena po akcijski ceni visoke kakovosti in izdelana po zadnjih trendih.

Proizvajalci nemških kuhinj imajo v svojih salonih razstavljene različne modele kuhinj, ki si jih potencialne stranke lahko ogledajo. Tako se lažje odločite, kateri model je idealen za vaše potrebe in želje, saj so barve v živo lahko drugačne kot v katalogu. To pomeni, da lahko opazite določena odstopanja ali pa kakšno podrobnost, ki vas lahko v nakup dokončno prepriča ali celo odvrne. Ob umiku določene serije kuhinj iz izdelave, posledično jih je treba odstraniti in zamenjati s povsem novimi modeli, ki prihajajo v prodajo. Takrat pride do odprodaje eksponentov kuhinj, kar pa je spet odlična priložnost, da si kupite sanjsko kuhinjo po ugodnejši ceni.

nemške kuhinje

Kuhinje po meri – cene

Kot ste lahko v prejšnjih odstavkih prebrali so določene akcije časovno predvidljive in jih lahko načrtujete vnaprej. Po akcijah lahko celo povprašate pri proizvajalcu oz. v salonu in na ta način prihranite. Pomembno je, da ste pozorni na objave in oglase proizvajalca, da ne zamudite objave, da je vaša želena kuhinja v akciji. In ne pozabite, da je izbira izkušenega proizvajalca z dolgoletno tradicijo in na tisoče zadovoljnih strank, še vedno najboljše zagotovilo za kakovost in zadovoljstvo. Vse nemške kuhinje po meri – cene so glede na kakovost, funkcionalnost in trendi videz zelo ugodne, še posebej na dolgi rok. Kar pa edino šteje, saj si kupujete kuhinjo za daljše časovno obdobje, kajne?

Kako do nove nemške kuhinje?

Če ste se odločili, da boste izbrali nemško kuhinjo za vaš dom, potem lahko kontaktirate Salon Varia, kar preko spletnega obrazca ali jim pišete na elektronski naslov varia.ce@varia.si. Z veseljem vam bodo odgovorili na morebitna vprašanja. Dogovorite se lahko tudi za obisk salona v Celju, kjer si boste ogledali kuhinje v živo in se tako še lažje odločili, kateri model je najbolj primeren za vaš dom. Mogoče vam je bil določen model v katalogu zelo všeč, v živo pa vas bo prepričal povsem drug. Seveda pa vam bodo v salonu tudi z največjim veseljem svetovali, kaj je najboljša izbira za vašo kuhinjo po meri, pa naj gre za novogradnjo ali menjavo obstoječe kuhinje. Za konec naj vam samo še enkrat omenimo, da boste ob izboru moderne nemške kuhinje na dolgi rok zagotovo navdušeni. Izbrana kuhinja vas bo navduševala tako zelo, da boste še pogosteje pripravljali obroke doma, saj vam bo v novi kuhinji tako zelo prijetno. Da ne boste rekli, da vas nismo opozorili, da se lahko zgodi, da boste z družino največ časa preživeli odslej prav v kuhinji.

Avtor prispevka: